نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: محمد رضا امیریوسفی
موارد یافت شده: 7
1 - Physicochemical Properties of Bell Pepper and Kinetics of Its Color Change Influenced by Aloe vera and Gum Tragacanth Coatings during Storage at Different Temperatures (چکیده)2 - Viscous flow behavior, microstructure and physicochemical characteristics of a sweet paste functional dessert (Samanu) made from germinated wheat (چکیده)
3 - استفاده از تحلیل تصویر و شاخص بعد برخالی در آنالیز سطح قطعات گوشت شترمرغ، حین سرخ شدن به روش عمیق (چکیده)
4 - Suitability of Aloe Vera and Gum Tragacanth as Edible Coatings for Extending the Shelf Life of Button Mushroom (چکیده)
5 - Employing an intelligence model and sensitivity analysis to investigate some physicochemical properties of coated bell pepper during storage (چکیده)
6 - مطالعه خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوه کنار (چکیده)
7 - Kinetics of Mass Transfer in Microwave Precooked and Deep-Fat Fried Ostrich Meat Plates (چکیده)